تاخیر کلامی فرزند

باسلام

فرزند خوانده دختر دارم که از 40 روزگی پیش ما بوده. اولین کلمات را در 20 ماهگی بیان کرد. دو سال و نیمشه و در حد 200 کلمه و جملات دو و سه تایی داره. مخارج حروف را هم کامل نمیتونه ادا کنه. با این توصیف آیا نیاز به گفتار درمانی داره.

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام. وقتتون بخیر
با توصیفاتی که در رابطه با دخترتون داشتید از لحاظ رشد گفتاری نرمال هستند و جای نگرانی نیست. تلفظ حروف هنوز در این سن به تکامل نمیرسه و تا چهار سال تکمیل میشه.