سلام پسر 14 ماهه ای داره با وزن 9400 چند وقتی هست که خیلی بی اشتها شده یعنی اصلا دهانش را باز نمیکنه که ببیند نوع غذا چی هست تنها غذایشش این روزها فقط شیر مادر است خودش هم خوب وزن نمیگیرد نمیدونم باید چی کار کنم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربرگرامی شیر الان هر 4 ساعت نیاز داره. اینو کنترل کنید بی اشتهایی و کم غذایی تا حد زیادی رفع می شه