با سلام پسرمن ۱۸ماهشه۱۰کیلو وزن بدوتولد۲.۸۰۰. غذارو تامیذارم داخل دهانش اق میزنه و فقط با cdکارتون که حواسش پرت بشه غذامیخوره و دهانشو بازمیکنه, به هیچ عنوان نمیشینه و دهانشو بازنمیکنه, حتی اگه ۸ساعت هم بهش هیچی ندم.گفتار درمان میگه,حساسیت دهانش بالاست و داره یکسری ماساژهامیده ولی هنوز خوب نشده,خسته شدم,,هنوز باید غذای نرم و شل بهش بدم وگرنه بالامیاره تو گلوش گیرمیکنه,,,فقط شیرخودمو خوب میخوره تازه اونم از۱سالگی به بعد,از۳ماهگی تا۱سالگی فقط توی خواب شیرمیخورد
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام مادر گرامی کم کم غذا را سفت کنید و به کودک 8 ساعت گرسنگی ندهید با تی وی و سی دی هم نباید ببیند الان دیگه غذا اولویت دارد تا شیر مادر تاپیک کودک مرا در بخش مشاورین نی نی سایت- مشاوره تغذیه- پایش رشد و تغذیه کودک مطالعه کنید پاینده باشید