سلام ... دختر من دو سال و نه ماهشه .. گردن گرفتن و نشستن بموقع و خوب بود ارتباط چشمیش با من از بچگیش خوب بود ولی الان ک ی سری مطلب میخونم حس میکنم ارتباطش با افراد غریبه تو بچگی کم یا اینکه خ خجالتی بود ولی الان بهتره ..تشخیص اسمش بموقع بود ... از بچگی ی سری حرکات تکراری انجام میداد مثل بال بال زدن سریع وقتی هیحانی میشه یا پاهاشو میزد زمین که این مورد رو الان نداره ولی بال بال زدن رو هنوز داره ... تو بلند شدن و راه رفتن تاخیر داشت که ما رفتیم پیش دکتر ... و بهش پیراستام داد و گفت کاردرمانی هم ببرین ... اونموقع بین منو باباش با تعادل کم و عجله و استرس راه میرفت کار درمانی رو از یک سال و نه ماهش بود شرو کردیم بعد تقریبا ده جلسه و چهار ماه خودش بلند میسد و راه میرفت کاردرمانی بیست جلسه ادامه دادیم . الان تاخیر در گفتار هم داره ... حدود سی کلمه با درک میگه ... جمله اصلا نمیگه ... اشاره میکنه مثلا بخاد بگه کلاه ب سرش اشاره میکنه یا عینک به چشماش...خیلی از دستورات رو میگیره و انجام میده یک سری رو هم حس میکنم درک نمیکنه و انجام نمیده ... ترسش از اینکه از یک بلندی خیلی کوچیک بیاد پایین زیاده یا باید دستشو بگیریم یا بشینه ... از تاب و سرسره نمیترسه ولی حتما باید مواظبش باشم که از پله سرسره نیفته یا کمکش کنم .. یکم شل و ول بنظر میاد من همش میترسم یکی بهش بخوره بیفته ... خیلی احتیاط میکنه یک مانع کوچیکم سرراهش باشه خ با احتیاط از روش رد میشه ...امروز برا ارزیابی دوباره پیش ی کاردرمان جدید بردم و تشخیص اختلال یکپارچگی حسی دادو گفت باید یک سری تمرینات حدید بکیره .... خواستم بدونم این اختلال چرا بوجود میاد؟ژنتیکیه ارثیه مادزادیه؟یا ی چیز اکتسابیه ؟اینکه دوباره بخوام باردار سم احتمالش تو بچه بعد هم هست؟و اینکه منو شوهرم فامیل نیستیم و غریبه ایم ... و اینکه چطوری به دخترم کمک کنم من خودم کارمندم دخترم صبح پیش بابام و برادرم میمونه ... اینکه مهدکودک میتونه بهش کمک کنه؟بچه هارو و بازی کردنو خ دوست داره ولی چون نسبت بهشون عقبه بچه های دیگه خیلی تمایل ندارن باهاش بازی کنن

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارشناس محیط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
تشخیص این اختلال در حوزه کاری کاردرمانگر نیست اما درمان اون برعهده ایشونه
علائم فرزندتون رو باید یک فوق تخصص روانپزشکی کودک بررسی کنه و تشخیص گذاری به وسیله ایشون انجام بشه.
بهترین اقدامی که می‌تونید انجام بدید همینیه که گفتم خدمتتون؛ بدون از دست دادن وقت و فرصت لطفا به روانپزشک مراجعه کنید.
سوال دیگه‌ای هست در خدمتتون هستم.