سلام برای بچه ام که سه سال و هشت ماه دارد، تشخیص یکپارچگی حسی دادن. چند جلسه کاردرمانی ذهنیش بردم اما از بس گریه میکنه و جیغ میکشه فایده نداره اصلا هیچ کاری انجام نمیده. شوهرم هم میگه دیگه نمیبرمش نمیدونم چیکار کنم؟ یعنی نمیشه تو خونه کاری براش انجام داد؟ میترسم آخه کار درمانش گفته اگه رسیدگی نشه هیچی یاد نمیگیره و میره مدرسه استثنایی ها، موندم چیکار کنم؟ این چند جلسه هم با زور بردمش اما همش جیغ و گریه. فایده ای نداشت. قرصی چیزی نداره؟ چیکار کنم خوب شه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

علائم یکپارچگی حسی در کودکان:
حساسیت بیش از حد به لمس شدن، حرکت و صداها و محرکات بینایی، پاسخ‌دهی اندک به لمس شدن و حرکت و صداها و محرکات بینایی، حواس‌پرتی، مشکلات هیجانی و اجتماعی، سطح فعالیت بالا یا پایین، دست و پا چلفتی و بی‌دقت بودن، تکانشی بودن و فقدان خود کنترلی، ناتوانی در آرام‌سازی خود، شناخت بدنی پایین از خود، تاخیر در گفتار، زبان و مهارت‌های حرکتی، تاخیر در مهارت‌های تحصیلی، سازگاری ضعیف با محیط و...

برای درمان حمایت و همکاری تمام افراد خانواده لازم است.
باید پلی بین تواناهایی شناختی و مهارتهای حرکتی و آموزشی کودک ایجاد کرد . این کار به عهده کاردرمان می‌باشد.
دارو به آن معنا که شما مدنظرتان است وجود ندارد.
موکدا کارردرمانی را ادامه دهید و برای درمان کودکتان حمایت همسرتان را جلب کنید.