با سلام

كودک يک ساله و يک ماه دارم كه شير به سختی ميخورد و با ميزان بيشتر از ٦٠ سی سی شير تا گلويش فقط بالا مياد بدون اينكه از دهان بيرون بيايد. تست مدفوع دادم گفتن به هليكوباكتر مبتلا شده. وزن كودک ١٠ كيلو است و دكتر امپرازول ١٠ ميلی گرم و آنتی بيوتيک تجويز كرد برای ١٤ روز. و بعد ١٤ روز گفت امپرازول ٢٠ ميلی گرم .

از انجا كه وزن دختر  من ١٠ کیلوگرم هست من ميترسم ٢٠ ميلی گرم بدهم از طرفی هم صدای بالا اومدن مايعات از گلو دخترمو ميشنوم. من ايران زندگی نميكنم . و از دكتر خواستم اندوسكوپی انجام دهند كه دكتر مخالفت كرد و گفت اول بايد ديد امپرازول كار ميكند يا نه.

از شما ميخواهم راهنمايی بفرمايد. آيا بايد ٢٠ ميلی گرم امپرازول بدهم و آيا بايد اندوسکوپی انجام شود

با تشكر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، داروها صحيح هستند، بهتر است در صورت عدم پاسخ به درمان آندوسكوپی انجام شود.