سلام,  وقتتون بخیر.  من هفته 28 بارداری هستم,  چند روزی ست به قفسه سینه ام و پشت قفسه سینه ام درد میکند و دهانم تلخ مزه میشود و البته یکبار هم دچار تهوع شدم ولی معدم بهتر نشد... میتوانم از قرص امپرازول استفاده کنم؟ ضرری برای بارداری ندارد؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  باید پزشک این دارو را برای شما تجویز کند و نباید سر خود مصرف کنید  بعد از غذا نباید دراز بکشید زیرا خم  شدن ویا دراز کشیدن بعد از صرف غذا مشکل شما را بیشتر می کند وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید تا دچار مشکل نشوید