دختر دوست مامانم رفتارهای عجیب داره که اخیرا بدتر شده. الان چیز پرت می‌کنه و صدای عجیب در میاره و دستشو میکوبه اینطرف و آنطرف. من بعضی وقتا میرم مواظبت میکنم ازش. می‌خوام بدونم باید اگه چیزی پرت کرد تذکر بدم یا به روی خودم نیاوردم. یا اگه صدا در آورد گفت قشنگه یا نه چی بگم؟

۲۰ سالشه

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام وقت شما به خیر
چون نمیدانم بیماری ایشان چیست نمیتوانم کمکی کنم .باید با روانپزشکی که زیر نطر ایشان قرار دارند صحبت کنید واز مادرش وپدرش کمک بگیرید