خواب دیدن و افکار پریشان

سلام من چند هفته پیش یک خوابی دیدم تمام افکارمو درگیر کرده خواب می دیدم با یک دختر دوستم این دختر در ظاهر انسان بود ولی جن بود من در خواب ترسی نداشتم تازه اونو در آغوشم گرفتم الان خیلی بهم ریختم خیلی صداهای الکی میشنوم یک دفعه به چشمم یک سیاهی میبینم اون دختر همش تو ذهنم جلوی چشممه خیلی میترسم واقعا بهم ریختم باید چیکار کنم من یک دختر نوجوان هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 14 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیزم سلام
دلیل ترس شما به احتمال زیاد به شنیده های شما درباره دو تا موضوع برمیگرده:
۱-داستانهایی که درباره روح و جن گفته شده
۲-باورهایی که درباره خواب دیدن و تعبیر خواب وجود داره
دختر نازنین، خوابهای ما به چند دسته تقسیم میشن که دسته ی اصلی از این گروه خوابهایی هستند که تحت تاثیر اتفاقات روزمره یا شنیده های قبلی ما هستند و در یک موقعیت نامشخص در خواب بروز پیدا میکنند، اگر در عالم واقعیت از موضوعات مربوط به روح و جن میترسی این ترس به شکل خواب برای تو اتفاق افتاده و‌ واقعیت بیرونی نداره، خیلی از مواقع هم ما عصبانیت یا ترسمون از ادمهای واقعی اطرافمون رو که در بیداری جرات بیان خشممون رو بهشون نداریم در عالم خواب به شکل موجودات تبدیل شده ی دیگه ای میبینیم تا ذهن همچنان درگیر اون خشم ابراز نشده به فرد مهم در زندگیمون مشغول باشه، مثلا عصبانیت تو از دست یکی از دوستانت یا از اعضای خانواده ات. سعی کن تا مدتی عامل های تشدید کننده ترس رو در خودت کنترل کنی مثلا موقع خواب چراغ خواب بزاری، درب اتاقت باز باشه.و یا سراغ چیزهایی که مرموز و وهم انگیزند نری. دنبال تعبیرهای عجیب غریب دنبال خوابت نباش چون بهت این اطمینان رو میدم که تمام دلیلش به مسائل درونی و همین مسائل روزمره خود ما ربط داره و کنکاش کردنش ذهنت رو اشفته تر میکنه. نتیجه رو بهم اطلاع بده عزیزم. موفق باشی