سلام. ۲۵ سالمه یک فرزند سه ساله ام دارم. که بعد بدنیا اومدن دخترم دچار مشکلات زیادی از جمله بیماری فرزندم و مشکلات خانوادگی با خانواده همسرم و خود همسرم شدم .بعد اون نسبت به مسائل زناشویی سرد شدم در صورتی که قبلش خیلی خوب بودم. الان با شوهرم رابطه عاطفیم خوب شده ولی تو اون مسئله من هنوز سردم میخواستم ببینم چیکار کنم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، کاهش میل جنسی علل متفاوتی دارد، از جمله مشکلات جسمانی و کمبود تغذیه ای که باید با آزمایش بررسی شود، مصرف داروها، اختلالات روانی مثل اضطراب و مشکلات در رابطه عاطفی زوج.همه این مسائل بایستی توسط روانپزشک بررسی شود تا به فراخور علت برای درمان شما راهکاری اندیشیده شود، یک فرمول کلی در اینجور موارد وجود ندارد.