واکسن آنفولانزا

با سلام. دخترم ۵ سال و هشت ماهش هست دکتر براش واکسن آنفولانزا تجویز کرد و گفتن کامل بزنن در یه نوبت میخواستم بدونم مشکلی نداره ؟ و اینکه عفونت ادراری داره دو سال هست داروی نگهدارنده میخوره یکشب در میان سفالکسین و کوتریموکسازول با این داروها تداخل نداره واکسن ؟

سوال بعدیم این هست که اگه تب کنه بعد واکسن تبش تا چند درجه بالا میره و چند روز تب میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

بهتر است واکسن دریافت کند.علایم بعد واکسن در افراد مختلف فرق دارد و قابل پیش بینی نیس.در صورت بروز تب استامینوفن هر چهار ساغت مصرف کنید.تداخلی با داروهایی که گفتیذ ندارد