آنفولانزا گرفتن نوزاد

با سلام و خسته نباشید. همسر من آنفولانزا گرفته و ما یک نوزاد هفده روزه داریم. راسته که میگن بچه تا ۴ ماهگی در برابر مریضی مقاومه؟ اگر نه باید چیکار کنیم که مریض نشه و واگیرش تا چه زمانیه؟ اگر من در دوران شیردهی آنفولانزا بگیرم بازم امکان شیر دادن دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، امکان انتقال عفونت در همه سنین وجود دارد. با زدن ماسک و رعایت اصول بهداشتی مثل شستن دست ها می توانید به نوزاد شیر بدهید.