معرفی شامپو برای نرمی مو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 135 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید. من موهای بسیار وز و زبری دارم فر هم هستن و خیلی زود موخوره میگیرن‌ میشه منو راهنمایی کنید که از چه شامپویی استفاده کنم که هم نرم و صاف بشن و هم‌ تقویت‌کننده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور سلامت و زیبایی

به جای شامپو، از یک نرم کننده بعد از شامپو استفاده کنید، یکی از گزینه های خوب نرم کننده موی میس ادن است. ضمناً شوینده ها نمی تونند باعث تقویت مو بشند و اغلب این ادعاها جنبه تبلیغاتی دارد.

تجربه شما

شامپو موی خشک سریتا هم خوب نتیجه میده همراهش ماسک مخصوص موی خشکش رو هم استفاده کنید کامل نتیجه میگیرید

ممنون از راهنماییتون

میشه یک شامپو هم معرفی کنید؟