مزاحمت تلفنی

با سلام و خسته نباشید.

من میخواستم بدونم که آیا با اثبات مزاحمت تلفنی و محکوم شدن فرد، سوءپیشینه برای فرد صادر میشود؟ آیا مزاحمت تلفنی سوءپیشینه موثر است؟

با تشکر 🙏

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

درود بر شما
با توجه به اینکه نوع و درجه مجازات مزاحمت تلفنی تا 6 ماه حبس و مشمول درجه 7 مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی می باشد لذا مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج می‌شود لکن در گواهی‌های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی‌گردد مگر به درخواست مراجع قضائی برای تعیین یا بازنگری در مجازات.
موفق باشید