سلام پسرم ۱۹ ماهشه وپاهاش پرانتزی یعنی زانو پرانتزی هست بردمش دکتر ارتوپد که گفت باید تا ۲ سالگی صبر کنم وشربت استئوجویس داد اما مشکل من اینکه من خودم پاهام پرانتزی هست ومیترسم روش بمونه خیلی نگرانم میخوام از الان درمانش کنم اگه ببرمش فیزیوتراپی کاری واسش انجام میدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز بهترین راهکار همان است که متخصص ارتوپد کودکان می گویند.