پاهای پرانتزی دختر سه ساله

سلام خسته نباشید. من یه دختر سه ساله دارم پاهاش یه خورده پرانتزی شده بردم دکتر امروز شربت و آمپول نوشت ولی آزمایش نه. خیلی نگرانم میترسم خوب نشه دکترش فقط پاهاشو نگاه کرد و گفت بزار راه بره نگاه کنم گفت چیزی نیست با شربت و اینا یواش یواش خوب میشه ولی من هنوز نگرانم وضع مالی هم خوب نیست..

اطلاعات تکمیلی

سن سه ساله جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

جای نگرانی نيست، اگر به آزمايش و اقدامات بيشتری نياز بود حتما پزشک به شما توصيه می كرد.

از بد نشستن كودک جلوگيری كنيد و بعد از اتمام داروها مجدد به پزشک مراجعه كنيد تا تحت نظر باشد ، همچنين كلينيک فيزيوتراپی بيمارستان مركز طبی كودكان هم می تواند در اين مورد به شما كمک كند.

موفق باشيد