سیستوسکوپی مثانه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 877 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام جواب سیستوسکوپی مثانه من داخل مثانه دونه های قرمز جوش مانندی بود . عفونت ادراری نداشتم. بخاطر درد و سوزش مثانه سیستوسکوپی شدم. رفته برای پاتولوژی تا ۱۵ روز دیگه. چه احتمالاتی وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. به زودی کارشناسانی در این حیطه اضافه خواهند شد تا در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند. از صبوری و حمایت شما سپاسگزاریم.

تجربه شما

با سلام و تشکر جواب پاتولوژیم اومد خداروشکر کنسر نبود بدلیل التهاب مثانه بود.