پولیپ و عمل سيستوسكوپی

سلام،خسته نباشيد همسرم ٢٨ سالشونه و سال ٨٧ يه پوليپ خيلی كوچيک تو حالب چپ داشتن كه همون سال دكتر توانا و حاذق برداشتن و گفتن كه مشكلی نداره ولی چكاپ بكن، ايشون هم تا سه سال هر ٦ماه سيستوسكوپی ميكردن كه دكترشون گفتن ديگه لازم نيست و فقط هر سال سونو از مجاری و حالب بده، البته سال ٩٣ باز هم سيستوسكوپی كرد و خدارو شكر تا الان هيچ مشكلی نبود و عود نكرده، ولی الان يه مدتی كه ميگه احساس ميكنم سر راه ادرار يه چی هست، به تعبير خودش گير ميكنه!!! و اينكه بعد  ارضا شدنشون درد بدی دارن و يه تيری ميكشه زير دلشون و حتی گاهی مقعدشون، به دكترشون تو شهرخودمون كه چندبار سيستوسكوپی كردشون مراجعه كردن سونو آزمايش داد گفت مشكی نداری اون درد هم چون خانومت باردار و رابطه نداری طبيعيه! اما خودش اصرار داره باز سيستوسكوپی كنه و من راضی نيستم در واقع ميترسم، نظر شما چيه چيكار كنيم؟ باز تكرار كنه؟؟ امكان عود هست؟ ممنون از پاسخگويتون

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت مرد شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمال عود وجود دارد اما اگر خانم باردار هست با توجه به سن بارداری فشار به مثانه وارد می شود
معمولا سیستوسکوپی در بارداری انجام نمی شود و توصیه نمی شود