حکم دیه و زندانی برادرم

با سلام. برادری دارم که با پسر دایی ام چند وقت پیش دعواشون شد و زد و خورد کردن، دوتاشون به پزشکی قانونی مراجعه کردن، زمان دادگاه فقط پرونده پسر دایی ام به دادگاه فرستاده شد،چون خواهر پسر دایی ام تو کلانتری کار میکنه نذاشت پرونده برادرم پیش بره به نفع داداشش،این زمان خریدن و بردن سه شاهد دروغی که اصلا روز دعوا حضور نداشتن همه چیز بر علیه برادرم شد،و ادعاشون مبنی بر داشتن صلاح سرد توسط برادرم توسط شاهدهایی که نبودن،حکم دیه و شش ماه زندانی، برای برادرم صادر شد،و حتی شکایت برادرم پیش نرفت،با اینکه کلی صدمه دیده بود،با یه وکیل حرف زدیم گفت کاری نمی تونه بکنه،آیا راهی هست بتونیم پیگیری کنیم و حداقل حکم زندان رو عوض کنیم،خواهش میکنم یه راهی پیش پامون بزارین چون برادرم قربانی دعوای خانوادگی شده و یکی از شاهدها پسر عموی خودم هست که به خاطر خصومت با پدرم بر علیه برادرم شهادت داد،در حالی که تو دعوا نبود

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
پیشنهاد می شود چنانچه مهلت اعتراض باقی مانده ، با مشورت وکیل و پس از مطالعه پرونده ، نسبت به تنطیم و ارائه لایحه تجدیدنظرخواهی اقدام شود و پس از ارجاع به شعبه تجدیدنظر ضمن مراجعه حضوری موضوع و نگرانی خود را با قاضی مربوطه در میان بگذارید
موفق باشید