با سلام فرزندان من دوقلو و وزن تولد پسرم 1600 و دخترم 1950و قد آنها به ترتیب 41و 42سلنتی متر بود.اکنون که 13 ماهه هستند هردو 8 کیلوگرم وزن دارندو 74قد آنهاست.من خیلی نگران وزن این دو هستم.تا 7ماهگی همراه با شیرخشک شیر مادر خوردند و از اون به بعد نه و من از این بابت خیلی عذاب وجدان دارم؟ هردو فوق العاده بد غذا هستند یعنی در مجموع شبانه روزی شاید 20 قاشق کوچک بیشتر غذا نمیخورند. نظرتون را راجع به شیرخشک نیدو عسلی بفرمایید. ممنون از توجه شما
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه بالای یکسال هستند اولویت با غذا است. پس اول غذا بعد شیر شیر شب اگه می خورند قطع کنید روند رشد وزنی هر دو خوبه