اعتیاد همسر به فیلم مستهجن

سلام خسته نباشید

همسر من مرد خوبیه تو هیچ زمینه ای کم نمیزاره ازش راضیم جز یه مورد که حضورتون عرض میکنم ما ۴ ساله عروسی کردیم ایشون ۲۸ ساله من ۲۵ ساله

متاسفانه ایشون اعتیاد به فیلم دارن بارها به طرق مختلف مخالفتم رو بیان کردم ولی باز میبینم که در خفا نگاه میکنن حتی در تایم کاریشون

من خیلی کلافم و اعصابم بهم میریزه باردارم هستم دیگه بدتر خواهش میکنم راهنمایی کنید چجوری کنار بیام با این قضیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. متخصص مرتبط با سوال شما قبلا به سوالات مشابه پاسخ گفته اند:

لطفا کلیک کنید