دیدن فیلم مستهجن و خودارضایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1313 بازدید 1 تبادل تجربه

همسرمن در مجردی بسیار فیلم مستهجن نگاه میکرد البته من میدونستم بعد از ازدواجمون خیلی گرم بود و من تقریبا نه خیلی زیاد! الانم فیلم میبینه هفته ای سه بارخودارضایی میکنه هر دفعه سه ساعت سرش تو گوشیه!! بعدش اصلا حس خوبی نداره به قول خودش و سرکارش فشار زیادی روشه در حدی که وسط فیلم دیدنمون خوابش میبره هر دفعه که میگم انجام بدیم میگه خستم اصلا نمیتونم و...الان شده ماهی یک بار یا دو نهایت احساس میکنم اصلابهش لذت نمیده دیگه و میدونم که تاثیرات فیلماست چون هم‌ توقع بالا میبره هم مقایسه میشه و هم اون جذاب تره به هر حال و اینکه روابط رو سرد میکنه هر دفعه قبلش حتی از من اجازه میگیره و میگم تو میدونی چقدر من ناراحت میشم بازم کار خودتو میکنی! !سعی کردم خیلی کمترش کردم اما دیگه نمیدونم چیکارکنم ترکش بدم 😞 خواهشا کمک کنین راهکار بدین بهم ممنون در ضمن ۲۳سالشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

اگر ایشان بیش از شش ماه هست که این مشکل را دارند و دیدن فیلم و خودارضایی را به شما ترجیح داده و یا بدون دیدن فیلم قادر به برقراری ارتباط جنسی با شما نیستند باید تحت درمان درمانگر جنسی قرار بگیرند.

تجربه شما

فقط بهش بگید که این کارش زندگی رو از شما و از خودش میگیره

و این رو با خودش تکرار کنه که زندگی حقشه