سلام مگه نمیگید اسپرم تا 2 روز زنده میمونه خب 30دقیقه بعد از نزدیکی که بلند میشم همه اب شوهرممیاد بیرون پس این اسپرم چطوری تا 2 روز توبدن من میمونه
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم اسپرم ها متحرک هستن ودر عرض چند دقیقه به سرعت خودشون رو به داخل رحم میکشن و حتی تا لوله های رحمی هم بالا میروند و در محیط بدن تا 2 روز قابلیت زنده موندن دارن. مایعی که از واژن دفع میشه مطمئنا حاوی اسپرم کمتری است.