سلام من برگشتم سر کار و بچه پیش مادرم میمونه . الان 5/5 ماهه است . نه شیر خشک میخوره و نه شیر دوشیده خودمو . نه فرنی و نه حریره و تقریبا من 5/7 ساعت سر کارم و بچه گرسنه میمونه چیکار میتونم بکنم که علاقمند بشه به خوردن چیزی غیر از شیر مادر
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی شما باید کمکی رو شروع کنید. اجازه بدید خودش با دستاش غذا بخوره. یعنی به اصطلاح خودشو غذایی کنه و از بازی کردن با اون لذی ببره با انگشت بهش بدید و البته تا زیر یکسال شیر بسیار اهمیت داره اگه اصلا تمایلی به خوردن نداره و نداشته نیاز به مشاوره هست. نخوردن یکجور اعتراض به عدم حضور شما هم می تونه باشه شیردوشیده رو می تونید با قاشق به کودک بدید.