سلام من بارداری بودم پره اکلمسی شدم. فشار خون بالا و دفع پروتئین داشتم. چیکار کنم بارداری بعدیم هیچ مشکلی پیش نیاد .البته آزمایش اینا هم دادم مشکلی نبود ولی باز میترسم. چیکار کنم ؟باردار شدم چی بخورم؟ اگر حامله شدم میتونم سر کار برم یا باید استراحت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام فشارتان كنترل شود وازمصرف نمك پرهيز كنيد وازسه ماهه دوم كلسيم ميل كنيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد