1. سلام ببخشید من ۱ماه پیش در هفته ۳۱ بارداری بطور خیلی ناگهانی خونریزی افتادم البته روز قبل خونریزی تکونای بچم کم شده بود پیش ماما رفتم صدای قلبشو گوش داد گفت خوبه ولی فرداش خونریزی شدید افتادم تا رسیدم بیمارستان گفتن قلبش نمیزنه کیسه ی ابم ۶ شده خاتمه بارداری و سزارین اورژانسیم کردن گفتن دچار پره اکلمسی شدم ولی من در طول بارداریم اصلا فشارخون نداشتم حتی هفته قبلش آزمایش قند و دفع پروتئینم دادم هیچ مشکلی نبود همه آزمایشام خوب بودن میشه بگید مشکلم چی بوده واینکه واسه بارداری بعدیم چکارکنم که این مشکل برام پیش نیاد؟ خیلی نگرانم ممنونم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
پره اكلامپسي در طول دوران بارداري تهديدي براي مادران بارداري است كه وزن بالا، تغذيه نامناسب ، مصرف نمك، كم تحركي ، سابقه فشار خون، ديابت بارداري و ..دارند.
در هفته هاي پاياني مادر بايد مراقب تكان هاي جنين باشد و در صورت احساس كاهش حركتها، چيز شيريني ميل كرده و به پهلوي چپ به مدت ٦٠دقيقه حركات جنين را ثبت كند تقريبا هر ٢٠دقيقه يك حركت نرمال است. در صورت عدم و يا كاهش حركات سريعا به مركز درماني مراجعه شود.
بارداري بعدي بايد تحت كنترل و نظر پزشك باشيد از ابتدا.
ورزش دوران بارداري از هفته ١٦توصيه ميشود.
تغذيه كنترل شده و حداقل مصرف نمك و سديم.