شکایت شوهرخواهر برای فروش ماشین

با سلام چند سال پیش شوهرخواهر من 1 دانگ ماشین تریلر از ما خریداری کردند اما اکنون میگویند که باید دونگ من را بخرید با شرایط اقتصادی امروز ما توان خرید را نداریم برای همین ماشین را برای فروش گذاشته ایم اما خریداری ندارد زیرا قیمت ماشین بسیار بالاست او از ما شکایت کرده است بنظر شما ما باید چکار کنیم و دادگاه حق را به چه کسی میدهد ممنون از راهنمایی خوبتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

موضوع شکایت ایشان چی هست؟ ولی بطور کلی هر گونه اقدامی بر روی اموال مشاعی نیاز به اجازه همه مالکین دارد ضمن این که در زمانهایی که مال مشاعی در تصرف یکی از مالکین باشد سایرین می توانند نسبت زمان تصرف مطالبه اجرت المثل کنند مگر در این خصوص توافقی بین آنها وجود داشته باشد. سعی کنید با مصالحه و توافق نسبت به فرش خودروی مذکور اقدام کنید چرا که از طریق دادگاه زمان زیادی از دست خواهید داد.

موفق باشید