ارتباط با شوهرخواهر

سلام خدمت مشاور عزیز

چند وقتی هست که خواهرشوهر کوچیکم که از همسرم کوچکتر هست نامزد کرده از وقتی نامزد ایشون خونه پدرشوهرم رفت و آمد میکنن باعث حساسیت همسرم شده منو همسرم هفته ای یکبار خونه پدرشوهرم میریم و نامزد خواهرشوهرم هم اونجاست چند باری به دلایل مختلف پدرشوهرم به همسرم گفت که نیاید اینجا اما ما اهمیت ندادیم و هفته ای یکبارمون رو رفتیم دو روز پیش بی دلیل پدرشوهرم بحث انداخت که به شوهرم که آره تو میای اینجا واسه نامزد خواهرت قیافه میگیری شوهرمم گفت که من قیافه نمیگیرم مدلم اینه که کم حرف میزنم پدرشوهرم گفت نه الا بلا که تو قیافه میگیری تو باید با نامزد خواهرت بگی بخندی بهش احترام بزاری شوهرم گفت که نامزد خواهرم ظرفیت نداره آدم باهاش بگه بخنده صمیمی بشه من باهاش در حد سلام و خداحافظ و اگه موضوع ضروری باشه یا سوالی بپرسه ارتباط برقرار میکنم انقد بهم پیله نکنید که باهاش صمیمی بشو و اینبار پدرشوهرم تو روی من گفت خب پس اگر میخواید سرسنگین رفتار کنید نیاید اینجا یعنی رسما به خاطر داماد تازه وارد اون خونه به ما گفت نیاید خونه ما حقیقت دامادشون یه انسان حرف ببر بیار و لوده ای هست و همسرمم دوست نداره باهاش زیاد گرم بگیره اما اینطور که پدرشوهرمم میگه براش قیافه نمیگیره پدرشوهرم انتظار داره مثلا شوهر من به پای اون داماد بلند بشه سر سفره براش غذا بکشه  اگه جایی میخواد بره با ماشین برسونتش و هر شوخی که میکنه بی احترامی که میکنه جوابی بهش داده نشه چون دختر اون خونه رو اومده گرفته کمک میخوام که بدونم باز هم بعد از اینکه گفته نیاید ما بریم اونجا یا نریم یا چه رفتاری کنیم  خب شوهر من دوست نداره با همچین فرد خاله زنکی گرم بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر. بهتره فعلا تا روابط  در حد آشنایی های اولیه هست و احتمال به وجود آمدن کدورت وجود دارد ترجیحا روزهای رفتن به منزل پدر همسرتون رو با روزهایی که میدونید داماد جدید اونجا هستند متفاوت کنید و بابت این تصمیم دلایلی رو به پدر همسرتون توضیح ندید یا صرفا به گفتن این نکته که با این روال هم شما راحت تر هستید هم ما بسنده کنید.موفق باشید