سلام. من حدود ۵ ساله دارم جوش میزنم اوایل جوش های کیستی میزدم دکتر و روش درمانی زیادی رو امتحان کردم الان حدود یه ساله که دیگه جوش های کیستی نمیزنم فقط گاهی روی گونه هام جوش میزنم اما جای جوشام خیلی بد مونده و قرمزه آزمایشم دادم گفتن مشکل تخمدان و اینا ندارم الان برای زالو درمانی رو دارم انجام میدم برای جای جوش میخواستم بدونم شما روش بهتری رو سراغ دارید و این که آیا راکوتان واقعا جواب میده؟؟ آها جوش زیر پوستی هم خیلی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
 در ارتباط بااسکار آکنه به ویژه نوع فرو رفته متاسفانه درمانهای موضعی خیلی پاسخ نمی دهند
  • من اطلاعی از اثرات زالو درمانی ندارم اما کتب علمی کلاسیک پوست توصیه نمی کنند
  • آکوتان برای درمان جوش های کیستیک و شدید بسیار مناسب است اما تاثیری بر روی جای جوش ندارد
  • در مانهای پیلینگ شیمیایی در مطب و میکرو نیدلینگ , سابسیژن و لیزر می توانند موثر باشند
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید