راکوتان باعث نازایی میشه؟

سلام خوبین چند مدت بعد از مصرف قرص رو اکوتان و اکوتان میتونم باردار شم آیا نازایی میاره؟

من عقدم عروسیم سال دیگه است

همش میترسونن میگن بچه ات در اینده ناقص دنیا میاد و این حرفا یا نازا میشی و دقیق و فیکس چند ماه بعداز قطع کامل قرص میتونم باخیال راحت و تحت نظر پزشک باردار شم  یکی میگه یه سال یکی میگه شش ماه یکی میگه دو ماه واقعا سردرگمم یعنی اینقدر عوارض داره و خطرناکه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام راکوتان در طی روزهای بعد از قطع منع بارداری نداره ولی در صورت مصرف نباید باردار بشین
و بهتره یکماه بعد از قطع اقدام کنید