بی احترامی پدرشوهرم به همسرم

سلام

ما ۸ ماه هست که نامزدیم و گاهی میبینم که پدر همسرم خیلی بی ادبانه با همسرم صحبت میکنه و البته ایشون هیچی نمیگه. این منو خیلی اذیت میکنه. اینکه اجازه میده اینطوری باهاش برخورد بشه. باهاش صحبت کردم میگه پدرمه نمیتونم چیزی بگم. اما به نظر من با همه ی احترامی که برای خانواده هامون دارم، بچه ها هم شخصیت دارند و نباید هرجوری که پدر خواست با بچش صحبت کنه. نمیدونم چه عواقبی در شخصیتش داره این رفتار پدرش؟

و اینکه من چه کاری میتونم بکنم که اعتماد به نفسش بالاتر بیاد.

اینم بگم کلا وقتی تو جمع خانواده ما هستیم خیلی خوب و راحته ولی تو جمع خودشون انگار دائما استرس داره و آشفتست.

من عکس العملی نشون بدم به باباش بده؟ میترسم نتونم خودمو کنترل کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
پدر همسرتون نزد شما به همسرتون بی احترامی می کنند و شما هم از این مسئله ناراحت هستید
دوست عزیز این بی احترامی به احتمال زیاد از کودکی با همسر شما هست و همسر شما مهارت لازم رو برای مواجهه با رفتار والدینشون رو ندارند و با تذکرات شما هم این مهارت رو بدست نخواهندآورد و حتی ممکن هست این تذکرات روی رابطه شما هم تاثیر بگذارد
به شما توصیه می کنم همسرتون رو تشویق و ترغیب کنید تا با یک درمانگر در ارتباط باشند تا به کمک ایشون مهارت جرات ورزی رو بیاموزند و از این الگوی رفتاری بین خودشون و والدشون با خبر بشن و بتونن خودشون این مورد رو حل و فصل کنند