طرز رفتار با پدرشوهر

سلام ... من از هر لحاظ از خانواده همسرم بالاتر هستم به حدى كه در نحوه لباس پوشيدن، رنگ مو ،نوع پذيرايى از مهمان ،كلا در هر زمينه اى از من تقليد ميكنن ، من از روى مهربونى خودم اگه يه تعريفى ازشون كردم سريع پدرشوهرم ميگه الان چشم ميزنى بگو ماشالا كه فلان چيز توو چشم اومده دارى تعريف ميكنى ماشالا رو بگو ، از نوع و لحن بيان و صحبتش ناراحت هستم بنظرتون چطور بايد باهاش برخورد كنم چون چندين بار پيش اومده

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
احساس شما رو درک می کنم.
اما عکس العمل در مورد صحبت پدرشوهرتان خیلی بستگی به برداشت شما دارد.
شما می توانید صحبت های ایشون رو مثبت و یا منفی برداشت کنید.
ممکن پدرشوهرتان به نسبت قدیمی بودنشان فقط یک اعتقاد را مطرح می کنند . ممکن در مورد شما ضعف دارند و به این طرق جبرانی بر کمبود خودشان می کنند. ممکن فقط یک عادت رفتاری باشد. و..
به هر دلیلی که باشد واکنش شما بسیار تاثیرگذار است. می توانید خیلی مستقیم با پدرشوهرتان صحبت کنید. مثلا بگویید پدر جان من از وقتی ازدواج کردم خودم رو جزو خانواده شما می دونم. و هرچی می گم به خاطر مهربونی و دوستی است. قصد ندارم شما رو چشم بزنم.(سعی کنید خیلی آروم فقط احساس خود را بگویید)
یا می تونید بهشون بگویید برفرض مثال معلومه خانواده ای که من انتخاب کردم انقدر عالی هستند ممکن چشم بخورند و.. از در دوستی باهاشون وارد بشید.
اگر شما واکنش شدید از خودتان نشان دهید آنها ممکن حساسیت شما رو متوجه شوند و در مواقعی این حساسیت شما مورد سواستفاده قرار بگیرد.
در نهایت سعی کنید نسبت به صحبت های دیگران حساسیت کمتری داشت باشید تا بتوانید زندگی راحت تری داشته باشید زیرا ممکنه در آینده در شرایطی قرار گیرید که خیلی حرفهای غیرمنطقی و نامناسبی در مورد خودتان بشنوید . اگر می خواهید موفقیت بهتری داشته باشید اجازه ندهید دیگران با صحبتهاشون روی شما تاثیر بگذارند و حال شما رو بد کند

پایدار باشید