سلام خسته نباشید. من دندون فک بالام دندون شماره دو رو لق شده بود کشیدم بلافاصله ایمپلنت گذاشتم اما بعد از یک هفته کامل افتاد روکش هم دائمی گذاشته بودم علتش چی میتونه باشه؟ دکتر که مراجعه کردم واسم یه ایمپلنت دیگه با مارک دیگه میخواست بزاره اما نمیدونم بدون اینکه چیزی بگه واسم پودر استخوان گذاشت میخوام بدونم آیا مشکل از لثه من بوده؟ البته اینم‌بگم مشکل تحلیل لثه داشتم که جراحی کردم بجز دندون های جلوم والان دندون ندارم واقعا خجالت میکشم تو جمع باشم یا بخام بیرون برم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح دندانپزشک

سلام بانو
درمواردیکه تحلیل استخوان داشته باشیم مجبوریم از پودر استخوان استفاده کنیم که اگر مجبور باشیم مقدار زیادی پودر بگذاریم باید بعد از چندماه ایمپلنت رو جایگزین کنیم