ایمپلنت دندان

 سلام. من ۴۰ روز پیش دندون شماره ۱رو ایمپلنت کردم، بعد دو هفته که بخیها کشیده شده هنوز خط برش از وسط بازه و داخلش دیده میشه، نگرانم که باعث بشه ایمپلنتم جوش نخوره، باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.نگران نباشید.مشکلی نیست.ایمپلنت باید با استخوان فک پیوند بخورد و این با چشم قابل مشاهده نیست و حدود ۲ تا۳ ماه طول میکشه.