سلام. من یک ماهه که روی پام لکه قهوه ای بر اثر آفتاب سوختگی ایجاد شده و پام دو رنگ شده از ماسک های خونگی استفاده کردم خوب نشد !برای خوب شدنش آیا پمادی چیزی هست اگه لطف کنید بهم توضیح بدین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام ،بهتراست از کرمهای لایه برداروروشن کننده مانند اداپلن وهیدروکینون وهیدروکورتیزون روزی یکبار همزمان باهم استفاده کنید