استفاده از ضدآفتاب در بارداری

سلام من ماه هفتم بارداریم ،میخواستم بپرسم میشه از ضد آفتاب های معمولی و بی رنگ مثل سینره مینرال که مخصوص پوستای حساسه استفاده کنم ؟یاحتما باید از ضد افتاب مخصوص بارداری استفاده کنم،کرم مرطوب کننده هم همینطور، آیا اگر مخصوص بارداری نباشه به جنین آسیب میزنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
استفاده از کرم صد افتاب و کرمهای مرطوب کننده در حاملگی اشکالی نداره
میتونین استفاده کنین.