سلام. برای دختر 15ساله که سطح ویتامین دی 11هست چه دارویی مصرف بشه؟ پرل 50000میشه بهش داد؟
پاسخ مشاور
بله. هفته ای یکی تا 8 هفته

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

ویتامینD50000

پاسخ سلام یکماه بعد از مصرف قرص۵۰۰۰۰ میتونید قرصهای روزانه ۱۰۰۰واحدی رو شروع کنید

من هفته 11هستم اگه میشه بهم بگید چه غذاهایی برای زیبایی بچم لازم است که بخورم

پاسخ سلام دوست عزیز نوع تغذیه بر روی زیبایی ظاهری فرزند شما تاثیری نخواهد داشت . با تشکر

سلام خسته نباشید ببخشید من هفته 11هستم و هفته اینده سونو انتی دارم و دکترم بهم قرص کلسیم داده اطرافب

پاسخ سلام نه اصلا بسیار هم ضروریه اگر لبنیات کم میخورید حتما بخورید

تزریق آمپول پی دی پرگ5000

پاسخ سلام اطراف ناف و عضلات باسن محل‌های تزریق آمپول hcg هستند