ویتامینD50000

سلام من ۱۳هفتگی متوچه شدم ویتامینdبدنم پایینه وعددش۱۸هستش توی آزمایش خونم.5شنبه 7شهریور۱عددقرصD50000خوردم  بصورت خودسرانه حالادکترواسم D1000نوشته هرروزمصرف کنم.

سوالم اینه به فاصله چندروزاز۷شهریورمیتونم قرصهای جدیدرومصرف کنم چون دوز۵۰هزارخیلی بیشتراز۱هزارهستش.۱هفته یا۲هفته بعدویا۱ماه بعد.

سوال دومم اینه آیااین قرصD50000آسیبی به جنینم واردنمیکنه؟ntوغربالگری اولم سالم بوده

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
یکماه بعد از مصرف قرص۵۰۰۰۰ میتونید قرصهای روزانه ۱۰۰۰واحدی رو شروع کنید