شکستن پا

سلام هفته آینده قرار به اصرار مادرم با خانواده به یک سفر یک ماه بریم که من اصلا راضی نیستم و به دلایلی باید این سفر کنسل بشه و بهترین فکری که زد به ذهنم این بود که پامو بشکنم فقط سوال من اینه که پا چگونه شکسته میشه؟ وسیله سنگین بندازم روش مثل چکش میشکنه؟ یا نه بگم یکی با موتور از روش رد بشه فقط ما باید به این سفر نریم لطفا کمکم کنید و یه سوال دیگه چند مدت باید تو گچ بمونه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را در بخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس