علائم بارداری خارج رحمی یا مولار

سلام خسته نباشید...

من این ماه اقدام داشتم، تاریخ آخرین قاعدگی 21 تیر ماه،الان 4 روزه که قاعدگیم عقب افتاده بی بی چک گذاشتم مثبت بود،آزمایش بتادادم 200< بود،همه میگن بمون دو سه هفته بعد برو دکتر تا سونو بکنه.من به خاطر یسری دردها مثل درد زیرشکم و کمر درد که هراز گاهی در روز اذیتم میکنه مخصوصا شبا که میخوابم گاهی متوجه درد میشم و پهلو چپم که تقریبا نزدیک کلیه روزی چندبار به مدت چند دقیقه درد میگیره در واقع  تیر میکشه ،نگران میشم که نکنه خدایی نکرده بارداری خارج رحمی یا مولار باشه که نیاز به پیگیری زود هنگام داره ،برای موندن تا هفته هفتم تردید دارم

لطفا راهنماییم کنید.ممنون🌸

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام تيتراژ بتا بدهيد اگر بالاي٢٥٠٠ بود بايستي در داخل رحم جنين رويت شود،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد