بارداری خارج رحمی یا مولار؟

سلام من ۲۲و۲۳شهریور لکه بینی داشتم و ۲۴ام شروع روان خونریزیم بود.۷و۸مهر رابطه داشتم و ۲۳مهر رفتم ازمایش بتا دادم ۱۸۷بود که ۴۸ساعت بعد شد۶۳۰و ۴۸سافت بعدش شد ۱۰۷۷.بنظر شما احتمال بارداری خارج رحمی یا مولار هست؟چون من ۲۳مهر سونو واژینال انجام دادم گفت داخل رحم و توی لوله ها هیچی دیده نمیشع؟از استری دارم میفتم.من فروردین ۹۹هم سقط داشتم قلبش تشکیل نشد

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مشکلی ندارید فعلا که همه چیز طبیعیه و عدد بتا هم ۴۸ ساعت بعد دوبرابر شده تقریبا که نرماله کاملا