گرفتن مهریه از همسر

سلام شش سال ازدواج کردم بچه دار نشدیم همسرم مدام در حال خیانت دیگه جونی برام نمونده بخوام بجنگم میخوام درد بزنم به جونش و برم دومیلیارد و نیم سرمایه داره از وقتی پولدار شده زیر سرش بلند شده همه اموالش وکالتی هستن آیا میتونم‌ ثابت کنم و مهرم رو طلب کنم سیصد و چهارده سکه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
امکان توقیف اموالی که به نام شخص بدهکار (زوج) نباشد میسر نیست ، مگر تصرفات وی مالکانه و این موضوع قابل اثبات باشید و بر فرض عدم مالکیت ظاهری ، موضوع در زمان درخواست اعسار یا تقسیط ایشان از طریق اداره ثبت و بانکهای دارای حساب و شهادت شهود قابل بررسی و استناد است
پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی موضوع را جهت بررسی بیشتر بصورت حضوری با وکیل در میان بگذارید
موفق باشید