همسرم با من مشورت نمیکند

روزتون بخیر من یک خانم متاهل هستم که متاسفانه شوهرم در هیچ کاری باهام مشورت نمیکنه. شاید تصمیمش رو عنوان کنه ولی من حق مخالفت ندارم. مثلا  اگر کسی برای مهمونی شب دعوتمون کنه خودش از قبل اکی را داده یا اگه تصمیم بگیره کاری را انجام بده اصلا نظر من براش مهم نیست منم شاید اولش مخالفت کنم ولی به خاطر دخترم که جو خونه متشنج نشه فوری کوتاه میام اینم بگم اخلاق های دیگش واقعا بیسته و هیچ مشکلی ندارم ولی یک نمونه کارش اینه که  به برادرش قولی داده بود بعد که من مخالفت کردم گفت اصلا نظرت برام مهم نیست من کار خودمو میکنم منم فوری کوتاه اومدم ۰۰۰

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

با توجه به اینکه سوال خاصی رو مطرح نکردید، به ذکر یک نکته می‌پردازم: فرمودید همسرتون در هیچ کاری با شما مشورت نمی‌کنن و خودشون برای خانواده تصمیم می‌گیرن. شما هم فوری کوتاه میایید... و فرمودید سایر اخلاق و رفتارهای همسرتون عالی هست. در نظر داشته باشید که گل بی خار فقط خداست و هر آدمی ممکن‌ه ویژگی‌ها و خصایصی داشته باشه که برای دیگران خوشایند نباشه. هرچند پیام شما نشون میده که علیرغم تمام اون اخلاق‌های خوب، از این رفتار همسرتون احساس ناراحتی می‌کنید. تا وقتی شما فوری کوتاه میایید و تصمیم ایشون رو عملی می‌کنید، این رفتار ایشون حتما تکرار میشه کما اینکه تا به حال هم همینطور بوده. بنابراین این خود شما هستید که لازم هست برای رفع این مساله قدم اول رو بردارید. یک بار که در آرامش هستید و فضا مناسب هست، درباره‌ی این موضوع خیلی محترمانه و دوستانه با همسرتون صحبت کنید. توضیح بدید که وقتی ایشون برای شما تصمیم می‌گیرن و به نظرتون اهمیت نمیدن، چه احساسی دارید. و بعد واضح و روشن توضیح بدید که چه انتظاری از ایشون دارید. شاید برای مثال، قول ایشون به برادرشون مربوط به رابطه‌ی بین خودشون باشه اما قول ایشون برای مهمونی، به هر دوی شما مرتبط هست. صحبت‌های ایشون رو هم بشنوید و سعی کنید به توافق برسید. و بعد از اون، اگر رفتار ایشون مجددا تکرار شد و باز به جای شما تصمیم گرفتن، شما بر سر توافق‌تون بمونید چون قبلا صحبت کردید و لازم نیست فوری از توافق‌تون برگردید. در سایر موارد، کوچک‌ترین اخلاق و رفتار مثبت همسرتون رو بسیار زیاد مورد تشویق و توجه قرار بدید. به مرور ایشون متوجه میشن که وقتی با شما رفتار مناسبی دارن، شما هم متوجه هستید و وقتی توافق حاصل میشه، لازم هست بهش احترام بگذارن.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون