مشورت نکردن شوهر با همسر

سلام ۹ساله ازدواج کردیم و بچه هم دارم ولی توی این مدت شوهرم هر کاری بخواد انجام بده رو انجام میده و نظر من براش مهم نیست مثلا اینکه مسافرت کجا بریم خونه کی بریم خونه کی نریم تفریحات و تعطیلاتمون رو کجا بریم کلا توو هیچی از من نظر نمیپرسه حتی میزان درآمد و حقوق واقعی شو به من نمیگه از نظر اون من عقلم کمتر از اونه و دلیلی نمیبینه بخواد با من مشورت کنه یک سالم از من بزرگتره

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز این گونه مردان دو دسته هستند یا کلا اهل مشورت نیستند  . یا با شما مشورت نمی کنند .

اگر از دسته اول باشند این گونه افراد فکر می کنند که مشورت کردند باعث می شود که استقلال آنها گرفته شود . اگر همسر شما اینگونه است که با هیچ کس مشورت نمی کند باید سبک زندگی مجردی و تربیت خانوادگی اورا ببینید احتمال زیاد پدر شوهر شما هم اینگونه است .

دسته دوم اینکه با شما مشورت نمی کند  اگر موضوع خانوادگی خودش است که می تواند مشورت نکند ولی اگر اینطور نیست می توانید ببینید که همسر شما با چه کسانی مشورت می کند و آنها چه خصوصیتی دارند .سعی کنید همسر خود را کامل بشناسید و نظرات خود را به او نزدیک کنید .

کار های که می توانید انجام دهید اینکه :

اول اینکه اعتماد همسرتان را جلب کنید و خودتان هم در امورتان از او مشورت بگیرید .

دوم اینکه منتظر نمانید که او از شما مشورت بخواهد بلکه شما نظرتان را بگویید .

احساسی عمل نکنید یعنی اینکه حتما نخواهید که نظر شما را قبول کند .

سعی کنید نظر خانواده همسرتان را جلب کنید . چون همین کار شاید باعث شود که از پسرشان بخواهند که از شما در کارها مشورت بگیرد .

و در آخر باز هم می گویم سعی کنید همسرتان را بهتر بشناسید تا بتوانید خود را بیشتر از نظر روحی و روانی به او نزدیک کنید .

موفق باشید .