با سلام‌ امروز متوجه شدم پسرم از تو کیفم بدون اجازه پول برداشته انداخته تو قلکش .نمیدونم چکار کنم .میترسم مقدمه کارهای دیگه بشه براش . با توجه به اینکه پسرم فرزند خونده است و ۲ ماهه که داره با ما  زندگی میکنه نمیدونم چه رفتاری کنم در برابر این کارش .البته خودم حدس زدم و اونم تایید کرد که اینکار رو کرده .فعلا هنوز هیچی بهش نگفتم .گفتم میخوام فکر کنم .هر وقت پول خواسته من و باباش بهش دادیم .ولی اصلا قانون رو بلد نیست بهشم میگم اهمیت نمیده

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز
لطفا سن کودکتان را بفرمایید و اینکه قبلا در چه محیطی بوده است سپس پاسخ را دریافت کنید .