تغذیه درست بعد از شناکردن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 31 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و عرض خسته نباشین خدمت کارشناس محترم.

من ۲۷ سالمه. قدم۱۶۱ وزنم ۶۳ کیلو هست.

میخواستم یه سوال بپرسم. کارشناس محترم بنده دو ماهه به صورت حرفه‌ای حداقل یک روز درمیان هر جلسه دو ساعت  و نیم شنا میکنم. و بدنم در حال عضله سازیه. اما میخوام در همین دوره لاغر هم بکنم. اما چون کم کاری تیرویید دارم برام سخته.

میدونم باید کربرهیدرات و پروتیین بخورم اما دقیق نمیدونم چی بخورم. چون صفرام رو دراوردم تخم مرغ نمیتونم بخورم. و اینکه یه خواهش دلشتم. میشه بگین قبل و بعد شنا چی بخورم تا هم عضله‌هام از بین نره هم چربیام از بین بره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

دوست عزیز، سلام
در کاهش توده چربی، چیزی که مهمه ، بالانس منفی کالری هست. یعنی مصرف کالری بیشتر از دریافت بشه.
با این قد و وزن شما در مرز اضافه وزن هستید . BMI شما۲۴.۳هست. البته برای قضاوت درست باید آنالیز بدنی شما رو بدونم اینکه درصد چربی بدنتون چقدره.
 اگر در عین حال  بخواین توده عضلانی رو حفظ کنید ، باید قبل از تمرین، یک اسنک کم چربی و کم پروتءین و پر کربوهیدرات مصرف کنید. یک موز یا گرانولا بار گزینه خوبی هست.
بلافاصله بعد از تمرین غذای پر پروتءین و کم چربی مصرف کنید.

تجربه شما

بانو ممنون ازتون چطور میتونم باهاتون در ارتباط باشم برای گرفتن رژیم؟

@mahdiye1ahm

کاربر گرامی سلام.

در صفحه اصلی کلینیک نی نی سایت، بخش ساختمان پزشکان و مشاوران، پروفایل کارشناسان و متخصصین ما وجود دارد. وارد پروفایل کارشناس مورد نیاز شوید و از راه های ارتباطی موجود اقدام کنید. سپاس