سلام

من یک دختری هستم که ۷ سال درگیر یک رابطه یه طرفه شدم ولی هرکار میکنم که دیگه بهش فکر نکنم نمیشه خسته شدم از این  همه دوست داشتن یه طرفه و هرچقدر اون آقا بهم کم محلی میکنه بیشتر جذبش میشم از یکی پرسیدم اینا همش کار تله ها ذهنیت هست باید رهاشون کنی تا آروم بشه بهم یه دوره معرفی کرده  که روان شناسی هست نمیدونم تو این دوره شرکت کنم یا نه میشه کمک کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم،

من نمیدونم دوره ای که شما منظورتون هست چه دوره ای است و با چه عزیزی قراره آموزش ببینید اما به طور معمول هر آموزشی از نبوده بسیار بهتره پس من پیشنهاد می کنم که در این دوره شرکت کنید تا با  آگاهی از نقاط ضعف و قوت خودتون بتونید برای این مسئله اقدام کنید همچنین کمک گرفتن از یک مشاور یا روانشناس بسیار کمک کننده خواهد بود.