سردی همسر

سلام من حدود 5 ساله ازدواح کردم دختر 1 ساله دارم ازدواجم با عشق بود اما الان مشکلی که دارم اینه که همسرم به مرور رفتارش خشک تر میشه و سردتر هر وقت هم صحبت میکنیم میگه تو اشتباه میکنی میترسم کلا از زندگیم دلزده بشم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببینید اینکه همسرتون واکنش هاش تغییر کرده یا شما حس میکنید به جای حساسیت روی همسرتون رفتار خودتون رو چک کنید و مرور که چه تغییری در شما اتفاق افتاده .گذشته ها رو چک کنید که چه کاری انجام میدادید .