سلام.خسته نباشید. ببخشید من روزاول اسفند(10سیکل قاعدگی)و روز 3 اسفند و 6 اسفند نزدیکی داشتم و اقدام کردم برای بارداری تا چند روز قبل هم درد تخمدان داشتم بخصوص سمت راستم خیلی درد میکرد همچنین حالت تهوع و درد و گرفتگی در سمت راست پهلو و الان چند روز است ندارم و هرچی بی بی چک زدم منفی است.من باید در تاریخ هجدم پریود شوم به نظر شما امروز آزمایش خون بدهم مشخص میکند باردار هستم یا نه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتره صبر کنید اگر تاخیر در پریود داشتید میتوانید از تست بیبی چک استفاده کنید