سلام.خسته نباشید.ببخشید من روز 10سیکل قاعدگی یعنی روز(1سفند)،روز12 قاعدگی و دیشب روز 15 قاعدگی اقدام داشتم امروز صبح بی بی چک زدم منفی بود.میخواستم ببینم چند روز بعد از این روزها می توانم بی بی چک بزنم و سریعترین راهی که بتوانم باردار هستم یا نه کی است و چه جوری.البته درد در زیر تخمدان راستم،رحمم و پهلو حالت تهوع هم دارم.لطفا سریع جواب بدید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید صبر کنید اگر تاخیر در قاعدگی داشتید میتوانید تست بیبی چک بدهید الان بارداری شما با تست بارداری مشخص نمیشود یا اینکه ۲تا ۳ روز مانده به وقت پریود تان آزمایش خون بدهید